Første oppskriften ut er «Pyttipannemed mager kjøttpølse». Det var for en stund sidenlittmediaoppmerksomhet rundt dette konseptet, om hvorvidt de klarte å faktisk holde seg under hundrelappen
Med et par speilegg, sennep og ketchup blir det helt supert. Pyttipanne kan du variere som du ønsker etter hva du har i kjøleskapet og om du har middagsrester du må få brukt opp
Jeg lagde engler og kakemenn, synes det er så koseligmed pepperkakemenn i julekransen. Pyttipanne m/søtpotet, rødløk, squash, sellerirot og et smilendespeilegg på toppen
Tilpytt-i-panne for to personer trenger du. Pyttipanne er egentlig restemat som kan gjøres ganske spennende medlitt andre ingredienser enn hva vi er vant til
Kutt opp alle ingrediensene, ha litt smør/olje på stekepannen og begynn med løk og purre, så tilsetter du etter hvert, rører forsiktig rundt og når alt er gjennomvarmt og begynner å få litt farge er maten ferdig, smak tilmed salt og pepper
Har vært litt busy i det siste, men her kommer dagens lettvinte smakfulle rett fra det grønne kjøkken❤ Håper dere har hatt en fin uke, skal blideiligmed helg nå
Målet mittmed å lage pyttipanne er å få ryddet litti kjøleskapet. Jeg liker best å bruke poteter og gulrøtter som basis, for så å spe på med det jeg finneri kjøleskapet som kan passe
Er egentligunødvendigmed en oppskrift, man bare tar det man har og blander det sammen i en panne. Hvis du skal ha i rå poteter har du dem sammen med soppen, hvis de er kokt på forhånd venter du litt
Kutt pølser/kjøtt som du bruker ibiter og legg det istekepannen sammen med løken, skru ned varmen og la det stå å surre til det blir gjennomvarmt og begynner å blilitt brunt
Sett en kjele med olje og pressede hvitløksfedd på laveste varme. Når hver grønnsak er mør og gyllen, helles den over i kjelen ogfår putrevideretil alt er stekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.