Den lokale Kiwien hadde fylt opp en hel kjøledisk med svineknoker. Når man baker svineknoke over lengre tid, blir den ekstra smakfull og så mør at den kan spises med skje
Pulled pork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. Pulled pork er et samlebegrep på kjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandre med to gafler
Pulled pork. Pulled pork ble stekt i form med varmluft 180 grader i 25 minutt, som angitt på eska. Denne retten skulle egentlig hett kanin i butterdeig – det spiste jeg nettopp når vi hadde en vårtur til Paris, kjempegodt
Pulled pork sandwich. Vi har blitt så glad i pulled pork. Pulled pork stekes som anvist på pakken. 300 gram kål1-2 gulrot1 grønt eple1/2 dl creme fraiche1 dl majones 2-3 ss sitronsaftSalt og pepperPulled porkLavkarbo brødEvnt
Pulled pork er et amerikansk fenomen som i den siste tiden har tatt Norge med storm. Måten pulled pork tradisjonelt lages på er ved å gni kjøttet inn i en «dry rub», en såkalt krydderblanding og la den ligge i dette en stund
Svineknoker er ofte å finne på tilbud. Jeg elsker svineknoker. Tar ut Svineknoken og legger den oppå. Men denne gangen ville jeg gjøre noe anderledes med den
Pulled pork blir som regel tilberedt av svinenakke, men det hadde de ikke på 'nær-butikken'. Jeg serverte pulled pork med ovnsbakte søtpotetet, rødløk, maiskolber, den sykt gode sausen og
Pulled pork er en av mine favoritter for tida. Det heter pulled pork fordi kjøttet er revet fra hverandre med to gafler når det er ferdig stekt, så revet svin egentlig da
Så kan kjøttet "trekkes" fra hverandre - derav navnet pulled pork. Begynn med nakkesteken. Den må trimmes litt, sener og fett fjernes, så det blir et helt stykke kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.