Pulledpork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. Rull hvert emne til boller og trykk dem litt flate. Pulledpork er et samlebegrep på kjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandre med to gafler
Før servering kan du gjerne varme litt olje i en stekepanne og steke kjøttstrimlene til. Blant annet sto pulledpork på menyen og vi dro til slakter Idsøe i Stavanger
Til slutt litt tykk balsamico på toppen til pynt og for å gi litt sødme. ) Kaninen var langkokt slik at kjøttet var helt oppløst, og med butterdeig rundt ble det riktig smakfullt
Jeg varmet opp kjøttet i litt av den gode sausen fra Crock-Pot gryta i går og serverte tortilla med. Du får også kjøpt 'ferdig laget' pulledpork, men den du lager selv blir mye bedre
Siden jeg ikke bare reagerer på gluten, melk og egg, men også tomat, eddik og andre skumle ting, så har jeg grublet og vridd hodet for hvordan jeg kan få til dette vidunderverket sånn at det allikevel har mye smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.