Tru det eller ei, men då eg var yngre var heilt hekta på indisk mat. Det er litt rart å tenkja på, sidan det ikkje er éin einaste indisk rett her på Ferdakost
En ting jeg virkelig har savnet siden vi flyttet til Norge er autentisk meksikansk mat. Hjemme i Colorado får man ordentlig meksikansk mat laget av ferske og ekte råvarer (altså ikke poser, bokser, og pappesker fra Santa Maria)
Pizza med surdeigsbunn (vanlig eller glutenfri) og upasteurisert ost/parmesan. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
Leverkunst. Jada, jeg innrømmer at vi er blitt litt miljøskadet på hele innmat-prosjektet vårt. Kunstverket består av tynne skiver rå lever fra lam (villsau-rase) som er dehydrert på 50 grader i 3-4 døgn
I det siste har jeg tenkt mye på bagels. Det er i og for seg ikke noe nytt. At jeg tenker på mat, altså. Men helt siden jeg spiste en himmelsk god bagels i byen forleden, har den runde rundstykkesmultringen opptatt meg
På farten-mat pleier å være lite tilfredsstillende, både når det gjelder næring og smak. Tilbudet begrenser seg gjerne til brødmat for mann og dvaske og altfor velkjente salater for kvinne
Prziti na vrelom ulju. 11 kesica praska za pecivo. 1ulje zaprzenje1. Dodati brasno i prasak za pecivo i sve dobro promesati varijacom, da masa bude glatka, i malo gusca od smese za palacinke 3
Fredag og den første i mars sådan,nå går det fort mot lysere tider,påskesol og kos. Deilig spør du meg,og tapasen dere får i dag minner også litt om vår og sol ,så grønn som den er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.