15 minutter
Med en gang proteinrullen kommer ut av ovnen ruller du den sammen som en rullekake og legger et håndkle over
1/2 pakke
karbonadedeig
1/2 rødløk
1/2 boks kidneybønner
2 ss tomatpure
2 ss tacokrydder, hjemmelaget eller ferdigkjøpt
3 -4 skiver ost, jeg brukte Jarlsbergost
Stek karbonadedeigen med rødløk i terninger. Ha i tomatpure, kidneybønner og tacokrydder. La det hele steke noen minutter.
Smør så tacofyllet utover proteinrullen.
Rull den sammen og topp med ost.
Stek i ytterligere 10 minutter
Bunnen må stekes to ganger for å få den perfekte konsistensen samt stekes medtacofyllet på. Hverdagspizzaen du kan spise med god samvittighet og som smaker vidunderlig godt
ovnsbakt zucchini med smakfullt tacofyll, toppet med hjemmelaget vegansk ostesaus. Varm en stekepanne på middels varme med litt olje og ha i hakket zucchini, paprika og løk
I Weber sin oppskrift brukes det fifty-fifty med kokosmel og bakepro, men siden jeg kun hadde kokosmel tilgjengelig så ble det med det, og det fungerte også veldig bra
Serveres med en stor salat og hjemmelaget guacamole – velbekomme. Tacofyll 400 g karbonadedeig 4-5 ss tacokrydder 2 ss vann 1/2 boks lett creme fraiche 2 ss salsa 1/2 boks mais 1/3 løk en stor neve revet gulost. Stikk hull med gaffel og forstek på 200 grader i 5-6 min. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
) Prøv BAKT SØTPOTET MEDTACOFYLL. Jeg syns alltid det er kjekt med litt inspirasjon på matfronten, og har derfor satt sammen en sunn og fargerik ukemeny til dere
Frister det med taco i en litt annen forkledning i dag. Servér gjerne med salat og guacamole til. Tacofyll 400 g karbonadedeig 4-5 ss tacokrydder 2 ss vann 1/2 boks lett creme fraiche 2 ss salsa 1/2 boks mais 1/3 løk en stor neve revet gulost. Stikk hull med gaffel og forstek på 200 grader i 5-6 min. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
Toppes medtacofyll etter smak. Skiver med grønne eller sorte oliven. Tilsett taco krydder, hakkede tomater, mais, ris og buljong utblandet med vann, rør til et er godt blandet
Resultatet blir en sprø burrito med et deilig tacofyll. Hver dag med andre ord. Det blir ofte den samme klassiske varianten hvor jeg steker kjøtt eller kylling i tacokrydder og serverer med salat, salsa og annet tilbehør
Servér gjerne med salat og guacamole til. Tacofyll. Tacofyll. Stikk hull med gaffel og forstek på 200 grader i 5-6 min. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
Stek karbonadedeig med tacokrydder (spisskummen, chili, hvitløk, koriander, salt, pepper, paprikapulver) og legg over sammen med litt salsa og noen osteskiver
Topp dem gjerne med frisk ruccola. Rut opp rundstykkene uten å dele de helt, skjær bort toppen av rundstykkene (som da utgjør små "terninger"), legg over tacofyllet og trykk fyllet litt ned i sprekkene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.