De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangere lillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
eller jeg rekker ofte det ene og det andre, men det gjøres i raskt tempo og det blir ofte kaffesøl. Jeg la ut bildet under på instagram, og da var det flere som spurte om jeg kunne legge ut oppskriften
Og selvfølgelig måtte vi ha rosa krem på. I dag skulle Tilde i bursdag til bestevenninnen sin, og siden vi var oppe før fuglene, så bakte vi sjokoladekake før jeg skulle på jobb
I går var Sophia med meg på kjøkkenet, og hun ville at vi skulle lage en rosa prinsessekake. Jeg har laget en fløyelsmyk kake med søt vaniljesmak, og med kremostfrosting som fyll
Hei og god mandag. Dette var et frokosttips i Shape-up tidligere i høst, men i disse dager er det nok godt å ha en varm kopp kaffe eller te ved siden av
Min favoritt maskin og med min favoritt farge rosa som er supervakkert på alle kjøkken. Det er jo perfekt å gi bort til de som er rammet og til de familiemedlemmene som kunne trenge litt oppmuntring i tunge dager
Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnende ren bolle og visp til du kan forme myke topper. For å oppnå fargeeffekt, dypp en pinne i konditorfargen og lag striper i marengsen
Dette er en veldig enkel og rask oppskrift og den smaker som en iskaffe eller kaffeshake. Det har vært så varmt i Oslo i disse dager og jeg synes alltid det er godt med noe kaldt å drikke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.