Du kan smakssette marsipanenmed mye forskjellig og variere i det uendelige. Ha hasselnøttene oppi kjelen og rør rundt til nøttene er dekket med karamell
Jeg og kona hadde idag et lite juleverksted medmarsipanlaging og annet julegodt. Hjemmelaget marsipan er både enkelt, godt og gøy, her er Pernilles marsipangris
Og når man kan lage en sunn marsipan-variant er det bare å gomle i vei med god samvittighet. Visp eggehvittene litt før du tilsetter mandelmel, sukrinmelis, vaniljepulver og mandelessens
Bland mandler og melis sammen i en arbeidsbolle, ha i litt om gangen av eggehviten og kna sammen med en sleiv eller bruk rene hender, selv foretrekker jeg det siste, da går det fortere
Blanda ner skampi och stek i ugn eller i panna några minuter. 20st skampi(kokta eller råa)1 msk vitlökspurre1 chili fin skivad1 dl olja2 tsk currypasta1 msk persilja(kan ha torkad)Blanda allt utom skampin väl. 1 msk vitlök
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
– Dypp lakrismarsipan-kulene i bollen medhvit sjokolade, jeg synes det er greit å bruke to gafler siden det da er enklere å få så mye av sjokoladen som mulig til å renne av, før jeg løfter kulene bort på et brett med bakepapir på
Den "tradisjonelle" marsipanen man lager i sunnere stil er gjerne med mandler, sukrinmelis og eggekvitte, men eg ville gjere det i lindastuhaug-stil og slo til med en ingrediens som mange av dere kjenner til, og som gir en fantastisk smak og konsistens i slike oppskrifter
Täck med aluminiumfolie och. Det går även att byta ut till annan vit fisk. Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng
Jeg har fått flere henvendelser om jeg vil dele oppskriften jeg bruker når jeg lager hjemmelaget marsipan, og det er klart jeg vil ♥ Oppskriften har jeg funnet HER, og jeg synes den er helt super
Ha i eggehvite og kna alt sammen til en fin deig. Favorittgodteriet er marsipan. 1 eggehvite. 1 eggehvite. Enkelt å lage, få ingredienser og på grensen til sunt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.