Jeg har vært gift i mange år, og med samme mannen til og med. Så og si hver fredag kveld i nesten like mange år, har vi feiret helgen og vel overstått uke, med en gin&tonic eller en veldig tørr martini før middag
Den smaker ikke så verst, med den blir 100 ganger bedre om du lager den selv -og det går like fort. 2 fedd hvitløk, finhakket/revet. 1-2 gulrøtter, i små biter. 1/2 ts pepper. 2 bokser lett kokosmelk. 2 ss maisenna mel. La det surre under stadig omrøring i 3-4 minutter. 2 fedd hvitløk, finhakket/revet. 1-2 gulrøtter, i små biter. 1/2 ts pepper. 2 bokser lett kokosmelk. 2 ss maisenna mel
125g tofu (hard/”firm”). *Jeg har ikke prøvd å lage denne uten egg, men du kan prøve å erstatte egget med No-egg, ener-G eggerstatter eller linfrø”egg” tilsvarende 1-2 egg. 5-6 min på 230 grader bør gjøre susen. 125g tofu (hard/”firm”)
- obs. 1-2 dl rødvin. 2 gule løk. 2 ts maldonsalt (eller vanlig). Når kjøttet er ferdig brunet har du i 1 dl av rødvinen, 2dl av vannet, de hakkede tomatene, tomatpurèen og sitronsaften. 1-2 dl rødvin. 2 gule løk. 2 ts maldonsalt (eller vanlig). 2dl av vannet, de hakkede tomatene, tomatpurèen og sitronsaften
-Randi Annette-. 23. 02. 2016 kl. 2 Egg. 2 Dl ekstra lett melk (kan bruke den melken du ønsker). 2 Dl store havregryn (kan bruke lettkokte om ønskelig). 20 stk blåbær for å ha i røren. Stekes på 200 grader i ca 20 minutter. Jeg fikk til seks muffins med denne oppskriften, men jeg vil heller si at du får 6-7 da noe av røra gikk vekk på to mislykkede lapper. 23. 02. 2016 kl. Tips en venn 23. 02. 2016 kl. 23. 02. 2016 kl
Jeg anbefaler å bruke Gel- eller pulver-farger da de holder fargen best etter å ha vært i ovnen. - Har du overmikset røren vil du mest sannsynlig ikke få særlig til føtter på dine makroner
Jeg lager oftest retten med glutenfritt mel, men du kan godt bruke vanlig mel, paleo- eller lavkarbo melblandinger slik at retten oppfyller dine diettønsker
Har du smakt sandwich- eller smørbrødkake. En sandwichkake er alltid velkommen på bordet og den er flott å lage til selskaper, bryllup, spleiselag eller til tv/fotball-kvelden
*250 g sukker. *2 ts maizena (jeg brukte potetmel da jeg ikke hadde maizena i hus, og det gikk bare fint). Fordel røra på et bakepapir som størrelsen på ei 26 cm form. Når kremen er passe stiv, hadde jeg i 1/2 beger Tine kremosttopping, med vaniljesmak. 250 g sukker. 2 ts maizena (jeg brukte potetmel da jeg ikke hadde maizena i hus, og det gikk bare fint)
– Ca- 600g klippfisk renset og utvannet. – 6-8 poteter. -ca 150 g Jarlsbergost. – 250g Bacon. 3-4 gulrøtter i skiver. – Retten stekes i ovn på 200 grader i ca. 6-8 poteter. 250g Bacon. 3-4 gulrøtter i skiver
2 kyllingfileter. 1/2 gul løk. 1/2 ts garam masala. 1/2 ts karry. Sett ovnen på 225 grader. Sett det i ovnen og la det bake i 25 – 30 minutter. 2. 2 kyllingfileter. 1/2 gul løk. 1/2 ts garam masala. 1/2 ts karry
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Nyt denne fantastiske gode retten med et godt brød - at noe så enkelt skal være så godt
Ingrid er ei av mine nærmeste venner og når vi hadde grillfest bakte hu en knall-god brownies. 2 ts vaniljesukker. 2 ts salt. 240 g smeltet avkjølt smør. Steik kaken midt i ovnen på 150-175°C i 30 min. 2 ts vaniljesukker. 2 ts salt. 240 g smeltet avkjølt smør
Start med å steke 2 stk bunner. Husker jo ikke hva jeg har brukt, men skal jeg gjette så er det str 20 cm og 15 cm. Kan også bruke 25 cm og 20 cm. 20 cm og. 25 cm og. 20 cm Dette tror jeg var sukkerbrød tilsatt kakao
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.