Du veit den kjensla, når du får noko som smakar fantastisk, og alt du vil er å smake detigjen. Då veit ein jo som rutinert matskribent at det er berre ågå og skrive ned oppskrifta med ein gong, men feriekjensla må ha teke meg, for pådatamaskinen fann eg ingen spor av oppskrifta
Og tacolomper er enkelt å lage, dettar bare litt tid å kjevle. ) Det er viktig å bare strø litt krydder på kjøttdeigen og smake seg til, det skal nemlig veldig lite krydder til
I tillegg er det veldig flott åta vare på norsk mattradisjon. Ingen hemmelighet at jeg elsker alt som kan spises med skje, og spesielt havregrøt er jo noe jeg tyr til stadig vekk, spesielt når jeg har dårlig tid
Matvarene kjem til oss i sesongar, og sjølv om matvareprodusentane og butikkane er flinke til å styre logistikken for oss, så er detå kunne ta vare på sine eigne råvarer ei veldig tilfredsstillande kjensle
♥ Klikk deg videre for å lese mer… Les videre om dette. I dag kommer som lovet noen ord om hvordan jeg knipset bilder av vakre lille nevøen min da han ble døpt, i tilfelle du har lyst til åta samme type bilder
Jeg elsker åta turen over grensen. - Et par Celsius energidrikker med sitron og limeetter å ha hørt meg rundt fikk jeg beskjed om at dette var den beste smaken- Lett yoghurt- Riskaker i forskjellige smaker- Lettsaltede riskaker- Swebar med pepperkakesmak- Sjokolade søtet med stevia i forskjellige smaker- Light philadelphia- Lett ristet og saltet nøttemiks- Tørkede bær og nøttemiks- Licorise tyggis- Frossen supermix (frosne bær og gojibær)I og med at vi kom oss så tidlig avgårde, var vi også tidlig hjemme
Proteinpannekaker er noe av det beste jeg får og det blir veldig ofte laget her i huset. Først et lag med yogurt naturell laktosefri, såblåbær og på toppen litt sukrin gold
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.