legg så baconskiven i en ring langs veggenpå muffinsformen, ogoppå loffskiven. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
legg så baconskiven i en ring langs veggenpå muffinsformen, ogoppå loffskiven. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Man går litt lei på frokost av og til. Eller mat på jobb. Stek bacon, hakk gressløk og bland medeggene. Legg en mini klikk smør i hver form, så i medeggblandingenog strø litt ost over
Today is labour day here in Australia so I thought it was an excellent occasion to take my time and make a nice breakfast and Eggs Benedict seemed like a natural choice
Varm opp løken og neslekremen og server det sammen medposjerteegg. Posjerteegg. Fres det i smør på middels sterk varme og tilsett eddiken når løken har fått fin glans
Da jeg nylig var på Ikaria, fikk vi posjerteegg som en av flere retter til lunsj. Britene serverer det medHollandaise som Egg Benedict, forøvrig en av mine favorittretter
Min ovn steiker så utgjevnt at de bakerste eggene var perfekt steikte med en myk men ikke rennende plomme, mens de fremste var for rennende, så de ble satt inn i ovnen på ettervarmen
Leggpåsausogeggetpå toppen -og ett lite dryss salt. Smør godt smør på et stykke ristet brød. Rekene kan fort bli seige under oppvarming, så vent medog tilsette dem til eggene er ferdig
Har du ikke ferdigstekt bacon så gjør det nu - og spar på fettet. Jeg forsøker hele tiden å redusere korn- og brødavhengighet her hjemme og vise mine kjære at det går fint an å vri på favoritt retter for å gjøre de mer næringstette
Anrett på porsjonstallerkener med salat, halve egg, baconog asparges. På denne tiden av året er aspargesen ekstra god, så bruk denne utrolig vitaminrike grønnsaken så ofte du kan
Stek pancetta/baconoglegg det på et kjøkkenpapir slik at fettet får renne av. Egentlig ble dette en aldeles nydelig lunsj, og serverer du godt brød i tillegg kan dette på en travel dag hvor du kommer sent hjem også være en lett middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.