Ohh, so jummy ♥ Helt siden Silje fikk dette servert hjemme hos meg, har hun ikke snakket om annet. Idag sa jeg endelig at vi kunne lage dette sammen (gledestårer fra Silje)
Tänkte passa på att tipsa om ett av mina fredagsfikatips som är kanon att baka när man inte har tillgång till någon ugn, med tanke på att många nu är ute i sina husvagnar och sommarstugor
Den ene kaka bakte jeg etter samme oppskrift som min egen bestemor serverte meg da jeg var hjemme i Kirkenes og den andre hadde Nina med seg i bagasjen fra Henriette's bestemor i Alta
Eg byrja å leite etter oppskrifter, og fann mange, mange variantar. Du kan velge om du vil bruke lys eller mørk sjokolade i denne kaka, alt etter kva du syns er best
Forskjellen på reker og scampi i renseprosessen er, at etter du har tatt av skallet, så bør du snitte i ryggen, og fjerne en lang tarm, som regel mørk i farge
Tilsett alle ingredienser til deig 2 i samme bakebolle som deig 1. 1. Bland sammen ingredienser til deig 1 i 6 minutter på laveste hastighet med en kjøkkenmaskin
For meg er pai en rett som passer både til hverdag og fest. Siden jeg var liten har makaronigryte vært en fast middagsrett hjemme hos oss, og den tradisjonen må jeg selvfølgelig bringe videre
Dette er hentet fra Bloggen Solveigs smil. Ancel Keys, en amerikans forker, var den første som sa at mettetfett og kolesterol hadde skylden for hjerte-og-karsykdommer (hjerteinfarkt, blodpropp, høyt blodtrykk
Sommer kommer, Sommer kommer – Sol og IS og latter og sang. Da kan vi voksne lene oss godt tilbake og se ungene spise en etter en, med god samvittighet
Denne dippen var Andreas Viestads favoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippen til frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.