Smelt smør i en kjele på lav varme, tilsett sukker, sirup, vann og salt. Jeg popper 2 pakker medpopcorn,og jeg brukte en medsmør for mer smak. 2 pakker medpopcorn. 100g usaltet smør. 2ss med vann. ) 2 pakker medpopcorn. 100g usaltet smør. 2ss med vann
Blant det godt sammen, men vær rask da dette må skje med en gang og før karamellen stivner. Vent noen minutter før du dypper disse i smeltet sjokolade og legg det på en bakepapir som er smurt med mat fett
Det er ferdig når det lukter popcorn (ja, faktisk. Jeg begynte å lage klarnet smør, eller ghee som det egentlig heter, da jeg fikk påvist melkeproteinintolleranse
består vi av en kone på 28 som jobber med klinisk forskning, en gammel mann på 30 som kjører flytoget, en stor hund og to søte pusekatter. Vis hele profilen min 28 som jobber med klinisk forskning, en gammel mann på
Ha godt medsmør på stekepannen, strø salt og og litt raspet sitronskall på fisken, vent til smøret på stekepannen begynner å bli nøttebrunt før du legger i fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.