Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. Sylta rødløk var raskt og enkelt å lage, ikkje minst så smakte det heilt utrulig godt
Jeg har til ogmed servert det til min hjemmelagde akevittgravede ørret, og det med stort hell. Det perfekte følget til julefrokosten/julebordet, og en hyggelig gave å få
Og det var godt. Derfor prøvde jeg meg på syltetrødløk. Hell laken over, og sett på et tett lokk. 2 rødløk skjært i skive. Relatert 2 rødløk skjært i skive
Så helte jeg laken over rødløkenog avkjølte det. Dette er enkelt og fort gjort å lage. Jeg har i dag laget syltetrødløk som smaker like godt på brødskiva som i salat
Håper det står bra til med dere og at dere har hatt en fin helg så langt. Skjær rødløken i tynne ringer, hell laken over løken i et passe stort glass med lokk eller dekk med folie
Syltetrødløk er kjempe enkelt å lage, og er nydelig på smak. Rensk og skjær rødløken i tynne skiver. Ha eddik, sukker og vann i en kasserolle og kok opp og kok til sukkeret er oppløst
Syltetrødløk smaker veldig godt og kan brukes som tilbehør til veldig mange matretter. Har du løken på varme sterile glass, kan den lagres som annet syltetøy, jeg har litt i kjøleskapet (holder seg i flere uker) og fryser resten i passe porsjoner
Indrefilêt av storfe med sylta rødløk, jordskokkpurê og asparges -. Indrefilêten på storfe er utrulig mørt kjøtt med lite fett og høgt proteininnhold, men den krever riktig varmebehandling for å ikkje bli tørr og miste smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.