I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, ogdermed var middagsplanen klar. Ha i et par sprut med sukkerkulør tilsausen får ønsket farge
Og dessuten er bruningen med på å gi smak tilsausen. smak tilmed salt og pepper. Men tilbaketilbrunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Ta gryten av varmeplaten og kjør tomatblandingen glatt med stavmikser eller i en blender. Kan varieres i det uendelige med hva du ønsker å ha oppi sausen
Når du tar kalkunen eller kyllingen ut av ovnen, kan du bruke en gaffel (eller to) til å sette dyret på høykant, slik at all kraften får rent ut av den og ned på stekebrettet med resten av kraften
Topping er litt revet ost, parmaskinke (litt revet for å enkelere kunne spises), pinjekjernerog mozzarella i tilleggtil ruccola når pizzaen er ferdig stekt
Miks alt sammen til en glatt og fin krem. Denne kremost toppingen er veldig god og perfekt som topping på muffins og kaker, spesielt gulrotmuffins og gulrotkake
Vi lager alltid kyllingsaustil ovnsstekt kylling på den måten, med kraft og fett fra stekeformen. Runden med stavmikser gjør at fett, stivelse og væske forenes til en høyere enhet, for å bruke litt blomstrende språk
Fettet og kraften blandes så med en basissausogtilsettes mer smak og mer fylde. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Og dessuten er bruningen med på å gi smak tilsausen. smak tilmed salt og pepper. Men tilbaketilbrunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Jeg tenkte jeg skulle gi dere mine beste tips til hvordan du kan få til enkle og rimelige middager i hverdagen, og så kommer jeg med en aldri så liten ukesmenyforslag under her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.