Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn. Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne
Bunnen ble super tynn, og pizzaen ble en av de bedre jeg har laget. Pizzabunn. Deretter legger du på fyllet etter eget valg, men her kommer min favoritt
Denne grove pizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnenav hvete
Spe med litt av melken, og rør til en jevn saus hver gang du sper. Legg pølseskiver, blomkål, løk og hvitløk på stekepannen og stek alt lett, det skal ikke bli brunt, bare få litt farge
De første blomkålene ble utviklet av araberne i middelalderen og selv om det kanskje ikke er den første grønnsaken vi forbinder med mat fra Midt-Østen, brukes den faktisk en god del
Her i huset går det i grov pizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Å lage pizza fra bunnen av er verken vanskelig eller tidkrevende – og det er en fin familiesyssel hvor barna kan få legge på topping etter eget ønske
Ovnsbakt blomkål med hvitløk og parmesan Save Print Passer til kjøtt og fisk. Her har jeg laget ovnsbakt blomkål, enkelt tilbehør som jeg spiste til kylling, passer også til fisk
Jeg har forsøkt utallige versjoner av pizza og pizzabunn. Noen vil kanskje synes det er negativt at man trenger lang tid for å lage denne bunnen, men jeg foretrekker å gjøre litt av gangen, og bare la deigen stå på kjøkkenbenken og godgjøre seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.