Rull en baconskive rundt hver sviske og fest den med en tannstikke. Sett de små lekkerbisknene på et ildfast fat og grill dem i ovnen til baconet er sprøtt
Om du derimot ønsker å kjøre hele pakken som fullstendig perfekt konemateriale. 1/2 – 1 pakke med kjøttboller eller en porsjon av denne kjøttbolleoppskriften
Topping. Topping. Hei. Brownies er vel en liten favoritt hos de fleste. Den passer i barnebursdag, som dessert eller når du skravler med naboene over en kopp kaffe
Jeg ser at illustrasjonsvalget til dette kroppsnakket var heller uheldig, men jeg kan love at det var en veldig god bananfluff med tykk peanøttkaramellsaus (proteinpulver med peanøttsmak, peanøttmel, salt, melk og stevia english toffee), bringebær og et kirsebær på toppen (ja, det er faktisk et kirsebær i midten der)
Back from a few weeks vacation and it’s time to warm up the sous vide again. Beautiful and tender chicken breast from the Norwrgian producer Stange is on the menu
Jeg tar kritikken jeg fikk på forrige innlegg for å ikke skrive ned pyse-beintreninga mi fra lørdagen, så her kommer all trening fra de siste tre dagene, i antikronologisk rekkefølge
Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens. Pynt/topping. Bruker du små klubber må du kanskje beregne litt flere pr person
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Salt, sort pepper, sitron pepper, timian og paprika pulver. Mens potetene steker gjør du klar de andre grønnsakene, paprika i strimler, brokkolitopper og aspargestopper
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.