Pinnekjøttet, av ikke for magert lammekjøtt vannet ut over natten, koker vi i fiskekjelen med et par nyspikkede bjørkepinner uten bark. Bjørkepinnene legger vi under risten, med vann opp til risten, og ribben i serveringsstykker over. Når kjøttet løsner lett er det ferdig. (ca 2-3 timer)
KÅLROTPURÈEN
1. Kok kålroten og løken nesten mør. Kjør det i hurtigmikser til en fin masse.
2. Spe med litt kjøttkraft og fløte til passe konsistens.
3. Riv i godt med muskat og kvern over hvit pepper. Bland tilslutt i godt med meierismør.
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum
Det hjelper med å balansere kolesterolet Havregryn inneholder et fiberstoff som heter betaglukan som (ifølge studier) er veldig bra for de som lider av høyt kolesterol
Disse rundstykkene med valnøtter og honning er supergode. Honning er rik på antioksidanter som motvirker frie radikaler og dermed minsker risikoen for kreft og hjertesykdommer
Jeg laget sjokolade cupcakesdeig med flakede mandler oppi og med gul suksesskrem til frosting. ) Med den knallgule kremen som frosting, passer den også godt til å servere i påsken
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Purrer deretter kålroten sammen med smør. Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Hold den varm i en kasserolle og smak til med muskat, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.