1 dl
matfløte som kokes inn et par minutter. 1 sp smør tilsettes sausen.4 sp hvitvin tilsettes sausen og rør godt. Ha i stekeskyen fra fisken i sausen, og smak til med salt og pepper. Ha til slutt i et par dråper sitron.
1 stor
filet piggvar med skinnet på, ca. 400 g Får man ikke tak i Piggvar kan man bruke en annen flyndrefisk eller hvit fisk.Krydre fisken med Maldoonsalt og pepper. Stek med skinnsiden ned til fisken er ferdig stekt, ca. 5-10 min Når fisken er hvit på oversiden er den ferdig.Anrett som på tallerkenen. Ha over litt lakserogn, karse og noen blader ruccola eller annen bladsalat.
En deilig hverdagsmiddag med kremet smak. Kutt løken i biter og brun de i pannen med smør. Mot slutten tilsetter du bladpersillen og vender noen sekunder sammen med løken
Piggvar. Den er nok ikke så lett å få kjøpt, men har du en fiskebutikk i nærheten kan du høre med dem. Piggvaren er kalt havets fasan, fordi den regnes som like eksklusiv
Den var fast og fin i kjøttet, selv med tilbehøret kom den gode fiskesmaken frem. Jeg har laget Piggvar før, det har vært godt, men denne gangen smakte flyndren helt perfekt
Start med å vakumere kjøttet med litt salt og pepper, samt noen kvaster krydder. Start nå med sausen. Stek opp løk og hvitløk med soppen og stek til løken er transperant
( smelt margarin/smør, rør inn melet og spe med melk. Stuede poteter er godt til salt kjøttmat. I dag spiste jeg det kjøtt av en lettsaltet, kokt, svineknoke
Dampet kål er så utrolig godt, særlig hvis du har på rikelig med meierismør og salt på kålen først. Mengden med kål jeg har beregnet her er den vi brukte når vi kun hadde kål som tilbehør, dersom du vil ha poteter e
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.