Potetene blir ekstra sprø med parmesanpanering, dere må bare prøve det. Ellers fikk jeg et spørsmål om hvordan det går med Todd – dere vet jo at jeg elsker å snakke om han
E. n. y. d. e. l. i. g. k. o. m. b. a. s. j. v. t. “. p. c. ”. r. f. u. D. 2. ø. 1. 5. 0. ½. S. O. C. h. F. I. ,. K. -. L. å. 3. 4. T. R. M. P. w. U. G. n l. d l
Oppskriften er litt lang med her lages sausen fra bunnen av. ) Start med å kutt opp løken i små terninger og sjaminjongen i store tynne skiver (legg soppen opp ned og kutt)
Ha det i en varm stekepanne med olje. Sett over fusilli eller annen pasta til koking. Ha kjøttet i en sil så du blir kvitt marinaden, og ha det i stekepannen sammen med løken
Selv om dette var en av de mest "uinspirerte" dagene mine, endte vi opp med en knallgod middag. Jeg bruker fusilli, for jeg synes pestoen blander seg så godt inn i skruene
Rosenkål var noe av det jeg gledet meg mest til med julemiddagen. I dag laget jeg kylling med pesto på med rosenkål, søtpotet, mager bacon og soltørkede tomater
Bland ost og basilikum i en blender og smak til med salt og pepper. Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell fra vannet i et dørslag og bland pastaen med hvitløk og tomatsaus
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Varm opp fløten forsiktig sammen med hvitløk, ost, urter, salt og pepper
Pølsegrateng med tomatsaus. Bland hakket tomater med sammenvispet egg og krydder (og soyasaus). Bland alt sammen og ha i ei ildfast form smurt med litt matolje
Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Gjerne med brød og/eller salat. 2 never ukokt fusilli pasta (bruk den pastaen du vil). 2 never fusilli pasta (bruk den pastaen du vil)
Jeg brukte Fusilli. Det fine medkremede råvarer, det går superraskt. Jeg brukte Fusilli. Mens den koker, setter du en stekepanne på medium varme med litt olje oppi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.