Denne gangen ble det en lun og grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Bland pestoen godt inn i den lune blandingen av poteter, neper, løk og hvitløk etter at du har tatt dem ut av olivenoljen som ikke trenger å være med
Jeg brukte små nypoteter og serverte dem hele, med skallet på. Nydelig, smakfull potetsalat. Potetsalat. Serveres til grillmat, røkt kjøtt og stekt fisk
Smak til med salt og pepper. I dag lagde jeg en deilig salat til lunsj, oppskriften jeg tok utgangspunkt i fant jeg på opplysningskontoret for frukt og grønt sin side
Man begynner gjerne grillsesongen så tidlig som i mai, og allerede da vil folk ta med seg lunpotetsalat på turer, enten det er i parken, på sjøen, i hagen eller en hvilken som helst annen plass
Dette blandes forsiktig i potetsalaten. 1 rødløk, skjært i skiver3-4 vårløk, hakkes1 bunt reddiker, deles i båter1 neve bladpersille, hakkes1 neve kapers med stilkHa alt dette i en dyp salatbolle mens potene er lett lune. pynt med hele blader av persille og kapers med stilk 8 ny poteter. 1 neve kapers med stilk
Denne lune salaten har blitt den store slageren i år, med nydelig kremet sennepsdressing. Nå bytter jeg ofte ut den tradisjonelle potetsalatenmed en lettere variant, med oljedressing av enten balsamico eller sennep
olje til å smøre folien med. Smør aluminiumsflaket med olje. olje til å smøre folien med. 1 passe stykke laks (sånn rundt 150 gram burde være OK). 1 passe stykke laks (sånn rundt 150 gram burde være OK)
Lunpotetsalatmed rødløk og persille er veldig godt som tilbehør både til grillet kjøtt og fisk. Ved å la skallet være på potetene får du en potetsalatmed mye bedre smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.