Først rører du sammen fløte, kremost og parmesan på medium varme i en kaserolle til det blir en saus, krydre med salt, pepper og malt muskatt før du rører inn JBKM og la det koke på svak varme mens du ordner til resten
Blomkål medskinke/baconog hvit kremet ostesaus. Blomkål medskinke/ bacon og hvitsaus. Dette er en sunn middag med lite karbo som til ogmed ungene mine synes var god, og de var spesielt glad i den hvite kremete sausen
Fordel nykokt pasta på asjettene, og ha over saus medskinkebiter. La dette koke litt før du har i parmesan, og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitronsaft
Så har jeg oppi skinken, som jeg også har kuttet opp i passe biter, og en halv boks med erter. Glaserte sommerkotteletterOvnsbakt kyllingfilet i Strandaskinkemed brokkolipuréDel på
Ha pasta og erter i en ildfast form sammen medskinkeog løk. Kok makaroni/pasta etter anvisningen på pakken og la de frosne ertene få koke med de siste et-to minuttene
Ha baconbiter oppå sammen med oppdelte skinkebiterog rødløk. Er deigen for fast spe med litt vann. Blir både sprø og god, og spises av både voksne og barn her
Blir litt spennende om det ikke smaker akkurat likt i hver eneste bit. Smak til med salt og pepper. Den behøver ikke være overfylt med akkurat det samme fyllet smurt utover hele pizzaen
Det er ikke nødvendig med kremfløte eller creme fraiche for å lage god pastasaus, personlig synes jeg denne måten her med litt av kokevannet til pastaen og parmesan blir vel så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.