Denne jordbærterten "Tarte aux fraises" finner man i de fleste franske konditorier. 19. 05. 2014. Den franske vaniljekremen "crème pâtissière" smaker nydelig sammen med friske jordbær, som blir ekstra søte og vakre når de glaseres med smeltet eplegelé
Et lite livstegn… Det begynner så smått å gå seg til etter sommerens utskeielser på aktivitetsfronten, og jeg begynner så smått å få litt mer bakekrefter å rutte med
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Jeg lagde denne gangen også plommeterter der jeg la halve, gule plommer (mirabelle-plommer) oppå gult plommesyltetøy og pyntet med valnøtter (se oppskrift på "Tarte aux mirabelles (Fransk terte med gule plommer)")
Mørdeig. Ha mel, salt og smør i en matprosessor og kjør den en kort stund. Ha i rømmen. Hvis du heller bruker hendene, gni smøret inn i melet til det ligner grove brødsmuler
I dette tilfellet vil det lønne seg å starte med å lage paideigen for så å gå over til iskremen, da denne skal ha tid til å stivne i løpet av den tiden det tar å lage paien
Den siste uken har vært et en evig følelse av sommer. Jeg har prøvd å presse knoppene tilbake på trærne fordi jeg over hodet ikke vil ende opp med sommer i mai og høst i juli
Jeg lagde denne gangen også pæreterter der jeg la pæreskiver oppå pæresyltetøy og pyntet med valnøtter (se oppskrift på "Tarte aux poires (Fransk pæreterte)")
Tart Cherry i gløggversjon er da et godt tiltak. Tart Cherry Julegløgg. Tart Cherry er rik på antioksidanter, er vitaliserende og inneholder blandt annet melatonin som kan bedre søvnkvaliteten din, noe som kan være en utfordring når vi har det mest hektisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.