Ser for deg knusing av krabbeklør, kampen om å få levende, krypende skalldyr ned i kokende vann eller kanskje en tur ut i sterk kuling for å dra inn dagens fangst
Gøy for både små og store. Nå leser vi Doktor Proktors prompepulver av Jo Nesbø. Denne pastaretten med kylling, bacon og hvitløk falt likevel i smak hos både små og store
Kombinasjonen avpasta, hvitløk og kylling er velkjent for de fleste av oss, og denne oppskriften lover kort tid på kjøkkenet i tillegg til en velsmakende og mettende middag
Fersk pasta med saus av friske tomater, hvitløk og basilikumAv Arvid Nornes. 3 PorsjonerForberedelse. Ingredienser400 gr Pasta fersk600 gr cherrytomater andre gode tomater kan også brukes1 fedd Hvitløk 8 ts Olivenolje Extra virgin1 liten bunt Basilikum frisk150 gr Parmigiano-Reggiano revet salt og pepper eller smakInstruksjonerKnus hvitløken og med flaten på kniven og fres den i pannen sammen med litt olivenolje og tomatene. Ha i grovhakket basilikum og resten av oljen og rør godtHa i den ferske pastaen og la den koke i 2-3minutter i sausen, ta den av varmen og ha i Parmigiano, spar noen til topping, og rør om. 400 gr Pasta. 1 fedd Hvitløk
Jeg skal jo gifte meg i juni, og det begynner plutselig å gå opp for meg. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne den enda
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Pasta og pølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak. Formen er lettlaget og er en god hverdagsmiddag, lager du dobbelt porsjon blir det litt til overs til kvelds også
Rør forsiktig, slik all pastaen blir dekket. I mellomtiden steker du grønnkålen i en panne med litt olje på middels varme, sammen med raspet hvitløk og et lite dryss havsalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.