Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta. Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet
La gryten småkoke i cirka 5 minutter for å få bort melsmaken. Start med kjøttet. Skjær bort eventuelle hinner fra elggkjøttet og del det opp i avlange terninger på cirka 2 x 4 cm
Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta. Save Recipe Print Du trenger 4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter ) 1/2 rød paprika 1/2 løk 300-350 gram pasta penne 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong 3 dl kremfløte 50 gram revet eller hakket cheddar ost 50 gram revet gulost 1 ts paprika pulver 1/2 ts Cumin (malt spisscumun) salt og pepper ( ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken). Slik gjør du Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet Tilsett krydderet og rør det inn Ha i kraft og fløte, bland godt Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter)
Disse pølsene lagde jeg og moren min på min bror's bursdag. Hei idag ville jeg prøve på noe gresk og søsteren min hadde en super oppskrift hun fikk på skolen, så da var det ikke vanskelig å bestemme
Her kommer min versjon av pappas oppskrift. Tommelfingerregelen sier minst en time. Gryteretten kan lett lages mer økomomisk med mer bønner og mindre kjøtt, eller vegetar ved å droppe kjøtt helt og heller ha mange forskjellige typer bønner i
La dette småkoke i 10 minutter. Legg tettsittende lokk på og la den hvile i 20 - 30 minutter. Denne oppskriften er ikke noen spesiell oppskrift på risengrynsgrøt, men måten den kokes på er kanskje litt spesiell
40 minutter (til den hever). Da vi var på New Zealand spiste vi massevis av god norsk husmannskost. En av rettene vi hadde var hjemmelaget fiskegrateng
Milde moses, nå ligger jeg henslengt i en stol så mett etter å ha spist fantastisk deilig bacalao og langtidshevet focaccia…Jeg bare må dele denne oppskriften som min pappa har laget i alle år
Her er pappaens frokost. Dekk deigen til og la den heve i ca 45 min. Lag da de bollene du ønsker og la dem etterheve enn ca 15 min mens du varmer ovnen til 200 grader. Stekes i ca 10 min på 200 grader
Det vekte noen koselige barndomsminner da jeg spiste dette, for det minnet meg om da mamma og pappa tok oss med ut på italiensk restaurant når vi var små
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.