Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta. Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne
Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Dette er en oppskrift jeg har lånt fra Danmark, og rigget til slik jeg liker den. Kaken ble utrolig god, noe stønnelydene rundt bordet fortalte meg uten at det måtte utdypes mer
Disse muffinsbrødene smaker godt til spekemat eller ost, og er godt følge til supper og salater. Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort
Men jeg ble virkelig positivt overasket over denne retten. så har me "juksa" litt. Jeg brukte DENNE. Så har du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til
Siden rømme ikke tåler varme så godt er det viktig at du ikke koker gryten for hardt. Dersom kjøttet har brent seg fast i gryten anbefaler jeg å legge det over på en tallerken og gjøre ren gryten, før du så har det ferdigstekte kjøttet tilbake i gryten
Tilsett litt olivenolje helt mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Skrell hvitløksfeddene og del dem opp i et par biter før du har dem i kjøkkenmaskinen
De er harde som drops (kan kanskje se ut som det gule er mykt, men det er det altså ikke), så én sånn kan du kose deg med lenge – helt til fristelsen blir for stor og du bare mååå knuse den og spise det som er igjen så det knaser mellom tenna
Et annet prosjekt jeg har jobbet med samtidig er denne skjønne sauen. Droppet ørene på denne, da. Nå har jeg lært opp ikke mindre enn tre personer til helt basic hekling
Denne gangen er det en ung kollega Tiril Celina Haugen som gleder meg med fantastisk eple kreasjon. Tenk så utrolig heldig jeg er som har utrolig fantastiske, kreative kolegaer, det er virkelig en stor gave
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.