Hva med saftige rundstykker til lunch i helgen. Ingredienser 2 dl havregryn 250 g cottagecheese 50 g tørrgjær 1 ts salt 3 dl havremel 4 dl hvetemel 7 dl sammalt hvete, fint (eller en blanding av fint og grovt) [. ] 2 dl havregryn. 250 g cottagecheese. 3 dl havremel
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet medhavremel ,og det ble kjempegodt. Deilig med helg igjen, var på kafè med ei venninne i går, og i dag får jeg middagsgjest
Cottagecheese Denise rundstykker 2017-07-26 21. Ingredienser 400 gram Cottagecheese - mager eller vanlig 4 egg 2 ts bakepulver 1/4 ts salt 7 dl store havregryn - bruk glutenfritt for glutenfri variant. Slik gjør du Ha alt unntatt havregryn i en bolle og miks godt med en stavmikser til klumpene er ute tilsett halvparten av havregrynet og bland godt inn med en skje eller gaffel, tilsett resten og bland godt i sammen Form til 10 ca like store boller og sett på et bakepapirkledd stekebrett stekes midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter
Her henter vi proteiner fra egg, cottagesheese, havregryn og kalkunbacon. CottageCheese Pizza. Jeg er av den typen som ikke klarer å spise cottagecheese som den er
Heisann, håper dere har hatt en fin søndag og ei god helg. I dag har jeg vært prøvd floating for første gang, spennende opplevelse du kan lese mer om det her
Men til og med jeg i fornektelse innser at jeg ikke kan ha et kostholdt kun basert på is. Oppskriften er fra Marie og kan hentes her, men jeg noterer den opp med de små endringene jeg gjorde
Prøv deg frem med små lapper først da disse er litt bløte pga cottagecheesen. Resultatet var skikkelig nammis og selv om barna mente at “man kan ikke ha gulrot i lapper, jeg vil IKKE smake” så klarte jeg likevel å bestikke de med en smaksprøve som ble til “mmm, det var jo godt likevel jo mamma
De er deilige med pålegg, til suppe eller bare å spise slik de er. Disse cottagecheese rundstykkene er kanskje noe av det jeg lager mest av, og triumferer på toppen av favorittlista
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.