Wraps er godt og kjapt å lage, og jeg spiste det to dager etter hverandre med litt variasjon. Heldigvis får man nå kjøpt grovere glutenfrie wraps på vanlige matvarebutikker
Lefsene (man får kjøpt glutenfrie lefser i de fleste butikker for de som vil ha det) varmet jeg i min utrolig praktiske ildfaste form med kokk, den holder på fuktigheten i lefsen og den er fin å ha på bordet
Jeg renset og wok'et grønnsakene (kyllingen var steikt), hadde i oppdelt kylling, og til slutt hadde jeg på oystersaus og smakte til med salt og pepper
Smaksrik kyllingwrapmed en herlig frisk salat som både ser ut og smaker nydelig. En wrap som passer til mange flere anledninger enn til fredagskosen (da uten tequila), wraps er turmat, skolemat og lunsj - egentlig når som helst på dagen eller til hvilken som helst anledning
Kom over et bildet av kyllingwraps. Det du trenger til kyllingwrapsene (2 pers)★1-2 kylling filet (kommer ann på hvor stort du kutter opp. ★Hakk opp og stek kyllingen i olje ★Fin hakk agurk,løk og paprika (dette skal ikke stekes)★Varm tortilla lefsene på svak varme i mikroen★Fyll deretter lefsa slik du pleier med tacoen, men "brett" wrapsen til en wraps (om du skjønner, akkurat som en konfirlutt som jeg pleier å si, he he) 2 pers. 1-2 kylling filet
Smak til med salt og pepper. Rør inn eple, salat, løk, kylling, paprika og ost i rømmen. Rull sammen og server eller pakk inn å ha med som en god matpakke
Lag wraps ved å rive av en god bit av brødet, smør på et tykt lag med hummus og legg på biter av kylling, paprika og løk (jeg deler de litt opp når jeg tar de fra grillen)
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.