Eg valgte også å smake til med pressa limesaft for å få litt sitruspreg på jordbærsausen - smaken fra pannacottaen kom igjen i sausen og det var veldig godt
Smak til med sukker til du har ønsket smak og sødme på jordbærsausen (se tips). Se i kategorien Puddinger under Desserter her på Det søte liv, så vil du finne mange andre varianter av pannacottaogså
Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Pannacotta betyr - kokt fløte - den skal være fløyelsmyk og smelte i munnen. Hvert år er det mange som valfarter til sine spesielle og ofte hemmelige steder, med fine multemyrer
Pannacottamed lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
Se også eget innlegg medPannacottamed jordbærcoulis. Vaniljepuddingen kan toppes med ulike frukter, bær og sauser og du finner allerede mange varianter her på Det søte liv
I en kjele har du fløte, sukker og innmaten av vaniljestengene. Fyll opp i passende glass (det er her vi i Blåklokkeveien er litt rundhåndet) og sett kaldt
Herlig fløyelsmyk karamell pannacottaog smaksrik topping med ett hint av whiskey og lime. Pannacotta kan gjøres ferdig i god tid og oppbevares i kjøleskapet til desserten skal serveres
Pannacotta toppes vanligvis med en saus eller bær, i dag har jeg blandet to forskjellige typer pannacotta - sjokolade og baileys så da sløyfer jeg saus eller bær, bare litt pynt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.