Server desserten med frisk bærsaus og pynt med blåbær. Panna cotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Panna cotta med bringebærsaus. Hell så panna cottaen over på glass og sett i kjøleskapet. Dette er en deilig dessert som er sukkerfri og kan nytes med god samvittighet
Panna cotta med sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Panna cotta. Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Med en saus av syrlige bær blir det en fantastisk dessert som egner seg spesielt godt når du skal ha gjester, for den kan med fordel lages i stand dagen før
Lag panna cottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet. Syren fra appelsinlaken gjør at panna cottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass
Panna cotta med lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
♥ Det er veldig viktig at geléen har stivnet helt før du har over panna cotta-fløten, ellers vil fløten blande seg med geléen i stedet for å legge oppå
panna cotta med sjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på panna cotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Herlig fløyelsmyk karamell panna cotta og smaksrik topping med ett hint av whiskey og lime. Panna cotta kan gjøres ferdig i god tid og oppbevares i kjøleskapet til desserten skal serveres
Panna cotta toppes vanligvis med en saus eller bær, i dag har jeg blandet to forskjellige typer panna cotta - sjokolade og baileys så da sløyfer jeg saus eller bær, bare litt pynt
Her har jeg toppet panna cottaen med eplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel. Panna cotta er en populær vaniljepudding som passer til det meste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.