Elt rosineneinnideigen, og form deigemnenetil tre runde julebrød. Lag vanliggjærdeig. Legg de to runde brødene på et brett med bakepapiri hvert sitt hjørne, og det tredje brødet på et annet stekebrett
Polenta er et glutenfritt mel som man kan lage til en tykk og gul maisgrøt. Jeg hadde hverken smakt eller laget noe med det før, så dette ble første gang – men definitivtikkesiste
Og hva i alle dager er egentlig za’atar. Har en del skuffer og da…. Mitt kjøkkenskap bærer preg av at mat er noe mer enn bare å få middag på bordet hver dag – det er en hobby
Kosthold ogernæring. Mitt beste helsekostprodukt. Liggerikategorien. Er det noe jeg får mye skryt av her på bloggen så er det at jeg lager vanlig, sunn mat
I dag skriver jeg altså mitt aller første innlegg på min egen blogg. For å være helt ærlig har jeg null peiling på blogging, men jeg regner med at det kommer seg etterhvert
jeg er klar for en ny dag, spennende møte ogikkeminst masse jobb ogtrening. Tips er å røre inn de frosne bærene før serveringslik at de smelter littinni grøten sammen med honningen
Er flere som har spurt om det, og mange som spør på e-post også, så er litt enklere om jeg bare kan henvise alle hit da så slipper jeg å skrive det om igjenog om igjen
Start med å male mandlene, ha så egg, rømme,fiberhsukog olje i en bolle og mos sammen med en stavmiksertil en glatt røre, la stå og svelle et par minutter
Her skal jeg skrive om mitt første møte og døgnet som fulgte. Thermomix - selve ordet får kokker av alle nivåer, fra hobbynivåtil proffer med stjerner iMichellin-guiden, til å sikleog folk flest til å se ut som spørsmålstegn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.