1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Pastaen jeg brukte skal bare koke i 3 minutter og has dermed i på slutten av koketiden. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Som jeg skrev i forrige innlegg så har vi fått årets juletre på plass. På lørdag ble det pyntet opp med julekuler, engler, gullglitter, hjertekurver, hvite lys, fargede lys og selvsagt den flotte julestjerna på toppen
Når man ikke kan spise ferdigprodukter på grunn av cøliaki, allergi, mat intoleranse, man rett og slett ikke ønsker alle tilsetningstoffene som er i industri mat, eller man vil spare penger
Ok, den har nok det på kokkeskolen, men i hverdagen hvor kjøleskapet av og til inneholder litt usammenhengende ingredienser, er en omelett det mest taknemmlig du kan lage
Det tar tid å få på knapper, denne jakka har vel vært ferdig siden i sommer. Har tenkt litt på å strikke lommer til den, men det er ikke sikkert at det blir noe av
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Kok pasta som anvist på pakken, hell over i stekepannen og bland godt. Han kan seriøst huske i tre kvarter, jeg blir uvel bare av å se på – hvorfor skjer det egentlig når man blir voksen
Jeg er så vanvittig glad i hjemmebakst, og elsker å stå på kjøkkenet for å kokkelere. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst
Ha på litt tacosaus og legg så på kjøttsausen. La deigen heve i 45 minutter på en lun plass. Kjevle ut deigen til et rektangel på omtrent 20 cm x 30 cm. Rull den så sammen og kutt biter på omtrent 1,5 cm tykkelse. Legg snurrene på et bakebrett og la etterheve i 10 minutter. Stekes på 225 grader i 10-13 minutter
Hummer, også kalt »Havets kardinal», kan tilberedes og nytes på mange måter. Skal du koke hummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte
omelettrull er veldig enkel å lage, fyll med ditt favoritt-pålegg og du har et herlig måltid. egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
)Fant oppskrifta en eller anna plass på nettet,men huskar ikkje kar henne. Då har eg funne mine lavkarbovafler,desse var akkurat som 'vanlige' vafler, kjempegode
Det er en idê eg lenge har tenkt på, men tida har ikkje strukke til med masse jobb i det siste. I går var første dag på ferie og eg serverte den til heile familien med knallgode tilbakemeldinger
Bare tanken på det gir meg akutt julestemning og godfølelse i magen. Det har vært klart slik at vi kan smake på det, rull og andre gode ting lille julaften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.