Thats it, verdens beste og reneste pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Frisk jordbærog kiwi smoothie. Denne friske og spennende smoothien med jordbærog kiwi lages på 1. 3 og så er den klar til å nytes. 300g frosne jordbær. Ha frosne jordbærog 3 skrelte kiwi i smoothiemaskinen. 300g frosne jordbær
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Hjemmelaget pesto er både enkelt å lage og smaker veldig godt. Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Vil du ha pestoen tynnere kan du tilsette mer olje. Vår urter og ugress fra venstre. Pestoen smaker best nylaget, men kan oppbevares et par dage i kjøleskapet,
Tilsett paprika, squash og pølser. Hell over creme fraise, tomat purre, ketchup og krydder. Velg en med over 80% kjøttinnhold, gi den selskap med masse deilige grønnsaker og du har basen til en sunn og barnevennlig middag. 1 pakke kjøttpølser med høyt kjøttinnhold1 gul løk1 rød paprika1 grønn squash1 liten boks mais1 beger lett creme fraise2 ss tomat purre2 ss sukkerfri ketchup1 ss paprikapulverSalt og pepperSlik gjør du
Tin jordbærog kjør de glatt med limesaft. Smuldr kjeksene, bland de med kokos og smeltet smør. Resten av jordbærsausen kan du servere i en skål ved siden av kaken
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Først og fremst må jeg jo bare si. Jordbær jelly-shots. Her er det bare å kjøpe en pakke med gele, lage den etter anvisningen på pakken, og deretter tilsette alkohol
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.