4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche. Lat dette putre til sellerirota er mør, 15-20 minutt iallefall. 4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche
500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 7-8 aromasopp
Sjokoladekrem60 g sjokoladeEg har brukt Tagatose Milk Lait, ferdig søta2 dl fløteBrukar du anna sjokolade må du søte etter behovfeks til 86 % sjokolade treng du ca 22-24 g tagatesseVarm opp fløten og ta panna av plata. Haes i ei smurt, rund form - 24 cm, helst med bakepapir i botnen
En nydelig lakserett, til kvardag og fest. )4 porsjonar. 4 fileter fersk laks 150 g raud paprika, i bitar 100 g gulrot, i små stavar 100 g purreløk i tynne skiverca 5 dl fiskebuljong (0,5 dl vatn, 1 buljongterning)1 pk fløte og 1 boks creme fraiche(eller 2 pk fløte)Safta av 1 sitronSeltinsalt og pepperKok opp vatn og buljong, hell oppi fløte og CF
ca 200 gram kjøttdeig, 1/2 gulløk, 1/2 paprika2-3 fedd kvitløk, ca 2 ts tomatpure, en god skvett fløte,litt raspa parmesanost og seltinsalt & peppermix. 2-3 fedd kvitløk, ca
)Originaloppskrift fant eg her på Lenes lavkarbo. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt. Kutt blomkål i passe buketta og kok møre, 10-12 minutt. ca 150-200 gram bacon
Idag skal dere få oppskriften på lavkarbo pitabrød. Lavkarbo Pitabrød. Slik lager du lavkarbo pitabrød. De lavkarbo pitabrødene brukes som vanlige pitabrød
Vi har gjort den lavkarbo. . Påske markerer for mange overgangen mellom vinter og vår. Da vi var små var det spennende å komme hjem fra hytta etter påsketuren og se om all snøen var vakk hjemme
- Varm smør og litt olje fres farge på begge sider av kyllingfiletene. - Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og et halvt fedd hvitløk og litt fersk basilikum og litt estragon
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
♥ Tove. Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd". Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.