Pærekake med mandel og karamell
Sukkerfeen
Sukkerfeen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pærekake med mandel og karamell
  •  
  • Karamell pærer
  • 3 store (eller 4 små) pærer, skrellt, renset og delt i 4.
  • 25 g smør
  • 1 ss sukker
  •  
  • Kaken
  • 150 g smør i romstemperatur
  • 125 g sukker
  • 2 egg 5-6 dråper mandelessens
  • 80 g mel
  • 75 g malte mandler
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts kanel
  • Saft av en halv lime
  • Smør en springform på 20 cm og dekk bunnen med bakepapir.
  • Begynn med å ha smøret (25 g) til karamellen i en stekepanne som du varmer opp til smøret koker/bobbler. Da har du i 1 ss sukker, rører det litt rundt og så har du i pærene.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.