Saftig og god ,det smakte helt enkelt nydelig,jeg ble veldig positivt overrasket. Denne er virkelig verdt en liten halvtime i kjøkkenet. Om du vil prøve deg på denne trenger du følgende ingredienser;
Oh gosh… Nei, ikke rullekake i dag, men en sånn kake som du må smake for å skjønne hvor god den er… Jeg er veldig avventende på bedre dager, så dette innlegget har tatt litt tid å skrive, for jeg … Continue reading →
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Høsten for meg betyr herlig comfort food, og kaker med frukt og godt krydder. Pærer er noe av det beste jeg vet, og siden jeg hadde en hel haug, så tenkte jeg at jeg måtte finne på noe gøy med pære
Jeg bruker krydder i det meste, til og med kaffe. Kardemomme er så fenomenal på smak. Det er fort gjort å male eller knuse kapslene i en morter, med kapsel
(English below) En deilig, litt annerledes pærekakemed yoghurtkrem som er rask og enkel å lage. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk
Del de skrelte pærene i to og fjern kjernehuset med en teskje. (Det blir ekstra morsomt hvis det settes bare hele, små pærer nedi deigen, med stilk på, selvfølgelig
Server med pisket fløte. 100 g smørl sukker1 ts vaniljesukker4 ss kakao1 krm salt1½ dl hvetemel2 egg1 boks hermetiske pærerhakkede mandlerperlesukkerLa pærene renne godt av
Men det morsomste vi ordnet var nok helt sikkert pærekakenmed vaniljesaus. Og siden pærene var modne har vi tatt en liten forsmak på både det ene og det andre som jeg kommer med her på bloggen etter hvert
Ha den resterende deciliteren med sukker i bakebollen din sammen med smøret og pisk det hvitt. Noen ganger er det enkleste det beste og det kan du trygt si om disse kardemomme muffinsene
Slik som disse supergode, myke hvetebollene med ekstra god smak av ekte vanilje og kardemomme. Jeg har visst ikke tatt helt innover meg at det nærmer seg jul, og driver fortsatt og baker kaker som ikke har med jul å gjøre
Jeg tryller med frukt igjen. Kardemomme og pærer er en magisk kombinasjon. Men proteinene endrer seg ved oppvarming, så jeg nyter pærene mine stekt i honning og toppet med hakkede mandler
Nå som det er høst er det tid for å lage eplekaker, og siden det er søndag må en få lov å unne seg litt ekstra godsaker så idag vil vi dele med dere en oppskrift på eple og pærekakemed marsipan
Visp eggene sammen med en halv stor boks med mager vaniljekesam og sukker. Bland mel, bakepulver, salt og kardemomme, og visp dette inn i eggeblandingen slik at du får en klumpefri og tykk røre
Det er jo litt typisk mai-stemning med eksamensstress, siste innspurt både her og der - og den evige lengselen etter å sitte ute i sola i stedet for å sitte inne å lese
Nå over til dagens oppskrift, som er en kanelboller som er krydret opp medkardemomme, og i stedet for å bare bruke vanlig sukker, har jeg også brukt brunt sukker
Med havregrøt og ekstra kardemomme. Med havregrøt blir bollene saftige og gode,for ikke snakke om at du samtidig får innpå litt fiber,aldri å forakte det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.