Lillebroren min, som ikke spiser raw mat eller noe, sa det var den beste kaken han hadde smakt. Og husk at raw kaker smaker best etter en dag i kjøleskapet)
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
*Om du vil lage denne lavkarbo, og ikke bryr deg så mye om “raw”, så kan du bytte agave/lønnesirup med walden farms sukkerfrie pannekake- eller sjokoladesirup
I går kveld var jeg hos kjæresten og det var det var sjokoladedyppede jordbær som ga idèen om en raw kake som utnyttet denne smaks kombinasjonen til det ytterste
Sist mandag var jeg på rawfood-workshop med “Raw Food Academy” på Helt Rå i Sandvika. Kjør dette sammen i en kraftig blender eller food prosessor, og press deretter massen ut i en kake- eller paiform
Jeg er egentlig ikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastisk og er syyykt mektig. Den er full av sunt fett og proteiner, og vil gi deg masse jevn energi som holder lenge
- Server med en dæsj yaconsirup, bløtlagte og hakka valnøtter, blåbær og jordbær. ♦ 6 ss chiafrø♦ 3 dl hasselnøttmelk / mandelmelk eller annen nøttemelk♦ 1 ss yaconsirup eller annet søtt♦ 1/2 ts ekte vaniljepulver- Dette blandes godt sammen og settes i kjøelskap over natten
Dette er kanskje ikke helt i tråd med rawfood-filosofien, men om du vil piffe opp kaken litt, kan du bløtlegge rosinene i litt rom (gjerne Captain Morgan siden den smaker vanilje) før du strør de over kaken
I dag prøvde jeg meg på å lage en raw food kake med krem. jeg vet at splenda ikke er helt anbefalt innenfor rawfood religionen, men jeg fikk ikke tak i sukrin og har ikke fått pakken fra iherb ennå, så jeg måtte godta dette denne gangen
Som en liten dytt på veien fikk jeg øye på kokosmasse som lå så pent i glasset litt borte fra valnøttene, og da traff det meg - RAW gulrotkake med kombinasjonen mellom kokos og gulrot
Sukkerfritt påskegodteri. 26. 03. 2016 kl. 07. 00 i. Bakst. Ingen kommentarer. Lite innlegg fra meg om dagen, men her er iallefall et om sukkerfritt påskegodt
- Kvern alle ingrediensene i en foodprosessor til en deig. - Hvis du ikke har bløtlagt linfrøene i forkant må deigen stå og tykne litt før den smøres ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.