Kan også være en fin dekorasjon på påske bordet ditt … Veldig enkel å lage, men forbered den helst dagen i forveien for å la den avkjøles godt og de appelsin skivene å tørke
Jeg har ventet et helt år for dette mange ganger tenkte på å lage den, men noen ganger er det verdt å vente på noen spesielle ting… Jeg deler oppskriften med dere og håper at du også vil gjerne prøve den kanskje denne påsken Dette er en type kake som er ofte forberedt og sammen med mange andre kaker plassert på bordet for familien og venner å feire påske
Disse appelsinog kokoskjeksene ble veldig gode,og litt uvant med disse er at det er delfiafett og ikke smør i dem,men det hadde absolutt ikke noe å si for smaken
Appelsinog kanelsmak,kjempegode og en umiddelbar hit hos de minste her i familien. Ha så det finrevede appelsinskallet i røren sammen med juicen fra appelsinen
Tilsett appelsinsaften/juicenog revet skall. Rør smør og sukker lett og porøst. Den passer egentlig veldig godt til enhver anledning, men siden det er appelsin i den passer den ekstra godt i påsken
*Fres løken i litt olje og tilsett appelsinsaft,honningog stjerneanis. Ettersom det er påske så ble oppskriften påske inspirert med masse god appelsinsmak
Det går ingen bilväg dit om vinteren, og det er verken innlagt vatten eller ström der. Min pappa brukte nemlig baka denne tårtan/kaken og frakte den opp på stugan
Oppsriften er fra et franskt bakemagasin hvor jeg har gjort mine forandringer – både i formen jeg har bakt den i og ved å bytte ut deler av sitronen med appelsin, så det har blitt en appelsinkake
Laks ogappelsin, hvem trodde at dette skulle smake så godt. Salt og grov pepper. Fordel laksesalaten på fatene med hjertesalat og spinat, pynt med dill, og tynne appelsinbåter
En saftig og god kake til påskekaffen, men med annerledes pynt passer den når som helst. Smelt smøret, hell det i en bolle, avkjøl litt, rør inn sukker og egg med håndmixer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.