Praliné er en fantastisk fransk hasselnøtt- og mandelkrem som kan brukes til mye godt. Det er en mest brukt som en ingrediens for å lage godsaker som konfekt og franske desserter som Paris-brest for eksempel
Påskenspraliner er klare. Jeg forsøkte meg også på påskeegg hvor jeg testet ut airbrush. Et nytt forsøk ble gjort dagen etter og verdens deiligste, perfekte praliner falt ut av formen (sjekk filmen under)
God mandag alle sammen. Håper helgen har vært bra. Jeg blogger idag fra vakre Bergen. Kom igår fra Vadheim der jeg hadde Cupcake kurs hos Sharon fra kakeboksen
Heldig for oss hadde vi tatt vare på noen reker vi brukte før påsk i fryseren, så det var ikke noe problem å ta opp "ferske" reker og bruke disse i suppa
Nå vil jeg bare komme med et lite tips om en sjokolade jeg kom over for noen uker siden som jeg synes var helt fantastisk god og som jeg derfor vil dele med dere
Hi sweet readers ♥. I hope you all are having a good day,. If you follow my other blog “Notes from Manuela” you have probably seen my post about Dubai and how I loved the caramel ice cream I ate at the parlour at Fortnum mason I Dubai
En dessert som kan passe til påske kanskje. Med sin gule fruktsaus blir den ganske så påskelig. Og den kan serveres i forskjellige glass eller tynne kopper
Nu stundar påsklov och det kanske blir läge att ta med en picknick på någon utflykt. I år är det många som även på påsklovet kan ägna sig åt vinteraktiviteter och naturligtvis funkar sportlovspicknicken lika bra som påsklovspicknick
Nå er påsken over oss. Vi elsker påsken, men været ser sådær ut i halve påsken. Har tatt en liten titt i arkivet og tenkte jeg skulle dra frem noen tips om påskeaktiviteter fra de siste årene til dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.