Grove firkanta rundstykker, for deg som er forsiktig med fett, og for de som setter prispå god mat. Jeg har en supergod oppskrift på sunne deilige rundstykker som er nydelig i matpakka
Kok opp beregnet vannmengde med en grønnsaksbuljongterning og/eller salt. koke rispå termos. Fremgangsmåten er såre enkel - regn ut hvor mye termosen/mattermosen rommer av hhv ris og vann
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
eks feta og soltørka tomat, ost og chorizo, kokt egg og bacon eller tacokjøttdeig, ost og mais. Orginaloppskriften var ikke gluten- og laktosefri og heller ikke medyoghurt
♥ Strimlet kjøtt av storfe♥ Crisp salat♥ Ruccola ♥ Avokado♥ Fetaost i olje med soltørkede tomater♥ Cherry tomater♥ Lohmanders chili bearnaise Jeg fant "Bearnaise Hot" fra Lohmanders på Kiwi sammen medgrillmaten
Deilig med helg igjen, var på kafè med ei venninne i går, og i dag får jeg middagsgjest. I går kveld bakte jeg disse deilige rundstykkene, hva er vel en bedre start på dagen enn ferske saftige rundstykker
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Forleden satt jeg på et kjøkken hvor det duftet deilig av nystekt gjærbakst og hvor de lekre, ferske brødene lå klar
Avkjøl pårist og spis med godt pålegg. Etter heving tar du steikebrettet ut av ovnen, drar bakearket med rundstykkene over på det varme brettet og setter det i ovnen igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.