På sjølvstyr i kjøkkenet
Alt godt
Alt godt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 ss smelta smør
  • 3 dl mjølk
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 pakke gjær
  • 3 dl sammalt grovt kveitemjøl
  • . 4 dl fint kveitemjøl pluss litt til elting og utbaking
  • 220 grader La brytebrødet heve i ein halvtime til før du set det midt i omnen, og steiker det i 20 minutt Denne oppskrifta går fint å doble slik at du får to brytebrød eller du kan fylle ei langpanne. Er nokon i familien din mjølkeallergikarar kan du lage brødet med vatn og med olivenolje i staden for smør. Deigen kan også brukast til pizza viss du kjevlar den flat.
  • Tomatsuppe
  • 1 liter kokande vatn
  • 2 buljongterningar eller
  • 2 ts buljongpulver
  • 3 ss smør
  • 3-4 ss kveitemjøl
  • 3 ss tomatpuré
  • 1 ts sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.