. 4 dl
fint kveitemjøl pluss litt til elting og utbaking
220 grader
La brytebrødet heve i ein halvtime til før du set det midt i omnen, og steiker det i 20 minutt Denne oppskrifta går fint å doble slik at du får to brytebrød eller du kan fylle ei langpanne. Er nokon i familien din mjølkeallergikarar kan du lage brødet med vatn og med olivenolje i staden for smør. Deigen kan også brukast til pizza viss du kjevlar den flat.
Alle disse er gjengangere påkjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Kanskje ikke rette tid å lage den på akkurat nå – men husk denne godbitentil neste sommer når tomatene igjen er gode og fulle av smak
) i huset og vann påkjøkkenet, så føler vi har et fungerende hjem nå. Har begynt med styrketrening, et program med fokus påbevegelighet (da spesielti skuldre/bryst) og mtp foroverroterte skuldre som jeg etter denne sommeren med lite strukturert trening om mye bæring av Amalie har fått slite med
Han invitererinnpå et kjøkken viikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper
Hvelv deigen over på et godt melet underlag. Ha grovbakstmel, salt og tørrgjær i en bolle. Ha pålitt mere mel ved behov og gjenta prosessen en gang til
Brun karbonadedeigen kjapt i en panne. Legg tilside. Skjær, løk, hvitløk, paprika og chili (fjern frøene) i smått, og surr de ilitt olje i pannen til løken er myk og blank
Følg på med kjøttsaus og et par never revet ost. Brun karbonadedeigeni en panne ilitt olje. Kutt løk og hvitløki smått og ha det sammen med karbonadedeigen når der begynner å bliferdigstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.