) i huset og vann påkjøkkenet, så føler vi har et fungerende hjem nå. Har begynt med styrketrening, et program med fokus på bevegelighet (da spesielt i skuldre/bryst) og mtp foroverroterte skuldre som jeg etter denne sommeren med lite strukturert trening om mye bæring av Amalie har fått slite med
Stek skivene på middels høy varme i godt med smør til væsken slipper. Er det én ting som jeg skal nevne som beste oppdagelse etter å ha gått over til lavkarbo, så er det denne soppstuingen
Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor er det veldig hyggelig at så mange bruker min basisoppskrift på bulgurpilaff – jeg lager den ofte selv og den gir alltid godt resultat
Alle disse er gjengangere påkjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Kanskje ikke rette tid å lage den på akkurat nå – men husk denne godbiten til neste sommer når tomatene igjen er gode og fulle av smak
Etter koking og påfølgende avkjøling kan den bakes, stekes eller grilles. ♥ Kok polenta med vann som anvist på pakken, tilsett litt salt og smør, hell i en form og sett kjølig
Og handler jeg til kjøkkenet foretrekker jeg å bruke penger på ingredienser, av kjøkkenutstyr har jeg ganske sikkert mindre enn en gjennomsnittlig nordmann
I dag skriver jeg altså mitt aller første innlegg på min egen blogg. For å være helt ærlig har jeg null peiling på blogging, men jeg regner med at det kommer seg etterhvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.