Kjevle den første til en pizzabunn og legg på et bakepapir. Ha på smør, strø over kanel og sukker. Gjør det same med de to neste deigemnene, og avslutt med å legge den siste på toppen
Denne oppskriften fant jeg på den flotte bloggen mat på bordet som jeg har lengtet etter å prøve ut. Men har ventet på at koriander-urten min skulle bli stor å fin først
Vi bodde i en liten landsby mellom Nice og Cannes i Sør Frankrike, og oppe på torget lå det en liten restaurant som serverte en helt fantastisk Omelette Norvegienne
De er kjempegode med ost eller syltetøy på. Ha deigen på bordet og kna den godt sammen. Bare pass på at de er omtrent like store på samme stekebrett, så alle steker seg ferdig på samme tid
En sikker vinner på ethvert kake bord. Dette fås kjøpt på helsekostbutikker. Hell alt over i en form og stek den på nederste rille i ovnen på 180 grader i 15 min
Tilsett salt til slutt, slik at den ikke kommer oppå gjæren. - Legg bollene på et stekebrett, dekk de og la de heve i ca 40 minutter - Pensle bollene med egg (må ikke gjøre dette, men det gir en fin gylden farge på bollene) - Stekes på 225 grader på miderste rille i ca 10-12 minutter
Rullekake var den første kaken jeg noensinne bakte på egenhånd, da var jeg ikke så gamle jenta. Bland mel og bakepulver , sikt det over i eggedosisen Vend melet forsiktig inn i eggedosisen med rolige bevegelser,(bruk heller litt tid ) pass på at alt melet er blandet inn så du ikke får melkumper i kaken
Begynte på borden som skal være nederst på ermene og jakka. Må minne meg selv på det innimellom. Har lov til å klappe meg på skulderen og være litt stolt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.