Masser inn kyllingenmed smør, salt, pepper og urter. Jeg synes at kyllingen smaker bedre og blir mer saftig ved å bruke stekepose…(nå høres jeg ut som min mor
En boks kokt picnic skinke. En mager og god middag. Skjær opp skinken i skiver. Jeg har hentet inspirasjon fra Grete Roedes "Lett og mett", men har foretatt noen justeringer
Finhakk alle grønnsaker ogkyllingskinken. Og den ble god. Smør over et tynt lag med jalapeno smøreost. Ha grønnsakene ogkyllingskinken oppi eggeblandingen og hell over paibunnen
Ha opp i skinkeog vårløken. Tilsett sausene og kokt ris - bland godt. 200g kyllingfilet1/2 paprika4 ss mais1 løk1 ss fishsauce2 ss soyasaus1 ss søt soyasaus350g kokt ris1 vårløk100g skinkeCayennepepper***Hakk grønnsakene, fres de sammen medkyllingfilet i en wok. 200g kyllingfilet. 100g skinke
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Rør sammen to egg med resten av pad tai pastaen og ha dette i pannen. At det er kjempeenkelt å lage, med få ingredienser er heller ingen direkte bakdel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.