4. Ha
så i hakket tomat i kjelen med løk og hvitløk. La det koke i 10 minutter Når den er ferdig kokt, del cherrytomater i to og ha de i sammen med tørket basilikum.
Ha de ovnsbakte grønnsakene i tomatsausen og server til aubergine. Serveres med f. 1 stor aubergine. Del aubergine i 2, skjær ett par kryss ned i hver del og pensle med litt olje og strø over godt med timian salt og pepper. eks revet parmesan og sennespdressing 1 stor aubergine
Servert med litt salat er to halve aubergine per person er mer enn nok for min del, men hvis man vil ha et enda mer mettende måltid, kan man tilsette for eksempel kokt quinoa, ris eller bulgur i fyllet
Jeg er derfor alltid på jakt etter nye oppskrifter med torsk og sei. - Smak til med salt. - Del torskefileten i serveringsstykker og dryss dem med salt
Serveres med en gang. 1 stor aubergine. Del aubergine i 2, skjær ett par kryss ned i hver del og pensle med litt olje og strø over godt med timian salt og pepper. Del tomatene i mindre biter, ha de i en kjele med 2 dl vann, tomatpure, finhakket hvitløk og løk. Når auberginen har stått 25 minutter heller du tomatsausen i den ildfaste formen så baker du det hele sammen i ca 10 minutter. Sennepsausen har du på ved servering 1 stor aubergine
Legg de stekte auberginskivene i en ildfast form, når du har dekt bunnen av formen tilsett litt av tomatsausen så det er et dekkende lag, riv litt parmesan over og legg et nytt lag medauberginer
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.