Overhead squats m/stang (oppvarming). I dag har jeg noen deilig ostekaker til dere. Finhakk pistasjnøtter og bland inn sammen med havregryn ogkokosmasse i fibersirupen
Smelt smør i en stekepanne og ha i finknust kjeks ogkokosmassen. Avkjøl kjeksblandingen litt og trykk den inn i en rund kakeform og legg den i kjøleskapet
Denne ostekaken er fromasjaktig og slett ikke så mektig. Dette er en kake som passer like godt som dessert etter en god middag som på kakebordet, og det ikke noe i veien for å lage kaken klar et par dager før servering
Jeg skulle bare ha med en "ekstra" kake, og da landet jeg på denne lekre, knæsjrosa ostekaken. Den er elegant, frisk og syrlig og har et lokk av bringebærgelé
♦ I en egen bolle mikser du samen kokosmelkene / yoghurtog philadelphia. Forkjellen på den som er melkefri er at den har ett lite hint av kokos, siden kokosmelk er blitt brukt som ingrediens
mai og jeg tenkte å komme med noen forslag de nærmeste dagene. Jeg starter med en ostekake. Pynt den enten med masse bær eller lag det norske flagget av blåbær og bringebær
Deilig, deilig ostekake laget med sitronkjeks i bunnen og nydelig bringebærlokk på toppen. Fordel bringebærsausen deretter forsiktig over ostekaken i formen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.