Visp sammen mykt smør, søtning og vaniljeekstrakt med håndmikser. Dekk to stekebrett med bakepapir. Stek så i ovnen i 12-15 minutter inntil gyldenbrune og faste. 0,5 dl fibersirup gold (kan byttes ut med tagatesse). 1 ts vaniljeekstrakt (kan byttes ut med noen dråper vaniljeessens)
Hershey's Semi-SweetChocolateChips fås blant annet kjøpt i butikkene til Meny. ♥ Ikke stek disse cookiesene for lenge - det er meningen at de skal være myke også når de er avkjølte
Det er vel ikke noe sjokk at mye sjokolade gjør cookiene bedre, men du må gjerne variere hva slags sjokolade du bruker, her har jeg brukt melkesjokolade, dronningsjokolade og amerikansk semi-sweetchocolatechips
Over til noen nyheter – har dere sett at x-life har fått fire nye stevia-smaker. Og i motsetning til vanlige cookies så synes jeg disse smakte aller best helt avkjølt – enten i kjøleskap eller med iskald vaniljekrem – hoho
Jeg bruker en iskrem-skje for å få riktig størrelse på alle kjeksene. Som en ekstra “touch” er det hellet på litt med en deilig Belgisk sjokolade…Just for an extra pleasure
Cookiesene blir myke og gode, og nytes gjerne med et glass kaldt melk. Dagen i dag startet med en god kopp kaffe og frokost sammen med verdens beste gutt(er), det er blå himmel og sola skinner – kan det bli bedre
Kari Traa-settet får du i mange flere farger, i tillegg til lue, pannebånd og hals. Jeg henger litt etter med alt annet nå som boka har vært førsteprioritet en stund, og det er ikke så lett å komme à jour når man egentlig burde være sengeliggende
-)Vil anbefale denne oppskriften dersom du skal lage de originale chocolatechipcookiesene. -). Legg deretter en deigklump i bunn en oreokjeks i midten og en annen deigklump på toppen (akkurat som en hamburger)
I dag koste jeg og Lise oss med å bake disse herlig kjeksene med sjokoladebiter. ChocolateCookies. Ha i sjokoladebitene og rør dem inn i deigen med en slikkepott
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.