Oppskrift; sunn bringebær- panna cotta
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 60 g sukrin 1 dl fn light saft, bringebær 3,5 gelatinplater 1/2 ts vaniljepulver 1 boks - 300 g mager kesam Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vatn. Varm opp fryste bringebær, saft og søtning i en kjele til det får en saus- konsistens, rør gjerne med en visp. Smelt gelatinplatene i den varme blandinga, og la den avkjøle seg litt før du vender inn en boks mager kesam. Fyll i fire porsjonsskåler, og sett kaldt til den er stivna, ca. 3 timer Pynta med en klatt krem, sitronmelisse og blåbær ♥ Eg fekk fire porsjoner ut av oppskrifta, men du kan også lage fleire små, eller færre store. Det var ikkje berre et "hint" av bringebær - den smakte virkelig skikkelig bringebær og var både syrlig og søt på samme tid. Skal garantert lagast fleire ganger :-)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.