60 g
sukrin 1 dl fn light saft, bringebær 3,5 gelatinplater 1/2 ts vaniljepulver 1 boks - 300 g mager kesam Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vatn. Varm opp fryste bringebær, saft og søtning i en kjele til det får en saus- konsistens, rør gjerne med en visp. Smelt gelatinplatene i den varme blandinga, og la den avkjøle seg litt før du vender inn en boks mager kesam. Fyll i fire porsjonsskåler, og sett kaldt til den er stivna, ca. 3 timer Pynta med en klatt krem, sitronmelisse og blåbær ♥ Eg fekk fire porsjoner ut av oppskrifta, men du kan også lage fleire små, eller færre store. Det var ikkje berre et "hint" av bringebær - den smakte virkelig skikkelig bringebær og var både syrlig og søt på samme tid. Skal garantert lagast fleire ganger :-)
Hell coulis sausen på toppen av pannacottaen rett før servering og pynt med litt sitronmelisse. SunnerePannacotta med bringebær coulis – 2 porsjoner. La pannacottaen avkjøles i 3-4 t i kjøleskap
Yoghurt pannacotta. Ha sjokolademoussen i en sprøytepose og sprøyt sjokolademousse i formene, slik at pannacottaen er dekket og du nesten har fylt hele formen
Pannacotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Pannacotta med bringebærsaus. Hell så pannacottaen over på glass og sett i kjøleskapet. Når pannacottaen er stivnet har du bringebærsausen på toppen og pynter gjerne med blåbær eller andre bær
Pannacotta er en fløyelsmyk fløtepudding fra Italia. Frosne bær bør tine litt før du blender deVed servering har du bærblandingen over panacottaen og pynter eventuelt med friske bær
Syren fra appelsinlaken gjør at pannacottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass. Lag pannacottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet
Pannacotta med hvit sjokolade. Avkjøl blåbærkompotten før du fordeler den oppå pannacottaen. ♥ Det er ikke så mye gelatin i denne oppskriften, som gjør at pannacottaen beholder en litt bløt konsistens
PannaCotta er superenkelt å lage og den smaker nydeleg med bær på toppen. Fordel på 4 skåler og la pannacottaen stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.