Rainbowcake230 g smør5 dl sukker5 store eggehviter2 ts vaniljesukker7 dl mel4 ts bakepulver1/2 ts salt3,5 dl melkLilla, blå, grønn, gul, orange og rød konditorfarge (Wilton)Miks mykt smør og sukker til det er lyst og luftig, ca 5 minLa mikseren gå mens du sakte tilsetter eggehvitene litt og littBland sammen mel, salt, bakepulver og vaniljesukker godt sammen og sikt det i vekselsvis med melkBegynne med mel og avslutt med melkMiks deretter til du får en silkemyk røreFordel like mye (250-300 g) røre i seks skåler og rør inn en liten ts konditorfargeFargene blir sterkere under steking så ikke bruk for myeSmør/kle formen(e) og stek hver bunn på 175 grader i 15-20 min (har du like former kan de steke flere samtidig dersom du bruker varmluft)Fyll2 x Hvit sjokoladekremBegynn med lilla, smør et tynt lag krem før du fortsetter med den blå etterfulgt av grønn, gul, orange og rød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.