Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp. Avkjøl på en rist med håndkle over, la de bli helt kalde før du pakker dem i poser
Nå har jeg jobbet medbloggog sosiale medier i tre år, så jeg vet at det nok kommer til å være noen hick ups før alt er helt klart, men jeg gleder meg så utrolig mye til å se ideene mine på en ferdig side, og kunne begynne å jobbe medbloggen selv
Og resultatet av dette bakeprosjektet deler jeg med dere i dag. Så i dag prøvde jeg ut en oppskrift på enkle, grove havre scones, som jeg kan ha med i matpakken når jeg begynner på skolen igjen
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Det gir alltid bedre resultater ved baking å bruke finkornet sukker (disse finnes hos de fleste dagligvarer), men om man ikke ønsker bryet ved å kjøpe inn flere varer så kan dette sukkeret erstattes med vanlig sukker
Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
Kok havregryn, kokosmelk og vann i en kjele (eller i mikro) til passe kremet konsistens. Riktignok i gradert permisjon, syk ogmed to små forkjøla gutter, men forhåpentligvis skal jeg få til noen litt flere inspirerende innlegg med både mat og trening fremover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.