Oppskrift. Cinnabons. AmerikanskeCinnabons. 28. 10. 2015 kl. 13. 31 i. På kjøkkenet med Silje. 2 kommentarer. Ca. 500 g hvetemel100 g sukker35 g fersk gjær(for søte deiger), eller 1/2 pose tørrgjær1 ts kardemomme100 g romtemperert smør1 ss rapsolje3,5 dl melk
Oppskrift. Ellers må jeg minne dere om at vi er godt inn i en ny måned med R i, og som dere kanskje vet er det ekstra viktig med vitamin D (solskinnsvitaminet) i disse høst- og vintermånedene
Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne. Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn
En kveld på Bouchon Matprat fra San Francisco An evening at Bouchon Vinsmaking hos Robert Mondavi Selinas-området og frityrstekt artisjokk Frokost og veimat Ketsuya Restaurant og Sushi i LA Italiensk i LA New York og Las Helles Det gir litt ekstra smak til pannekakene
Oppskriften gir små, tykke og kjempegode amerikanske pannekaker. Jeg bruker her halv porsjon av min grunnoppskrift på karamellsaus, og kokte den derfor noen minutter kortere enn når jeg lager full porsjon
1 stort egg3 dl melk1 dl nøytral matolje 100-200 g chocolate chips eller fint hakket kokesjokolade. Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 12-20 min (sjekk med kakenål at kakene er gjennomstekte)
♥ Lukas elsker å bake, og siden formen ikke er på topp ( babyene/gutta er blitt forkjøla, og nå også jeg) passet det perfekt å finne på en koselig inne-syssel
Hvem kan stå imot disse supergode pannekakene dryppende av honning. Lag de til kvelds, til middag som helgekos eller når som helst, pannekaker er godt uansett når på dagen de skal spises
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.